ΥΠΟΔΟΧΗ: Βρίσκεται στην είσοδο του ξενοδοχείου και είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο.

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ: Το Πριγκηπικόν διαθέτει θέσεις parking για τους ενοίκους του ξενοδοχείου. Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις στεγασμένο-κλειστό parking.

MEETING ROOM: Η αίθουσα Τερψιχόρη διαθέτει όλο το σύγχρονο εξοπλισμό που απαιτεί μια επιτυχημένη συνάντηση. Τον υπόλοιπο χρόνο μετατρέπεται σε έναν ζεστό και φιλικό χώρο ικανό να οργανώσει την δεξίωσή σας - τις κοινωνικές εκδηλώσεις σας. Μπορούμε να σας στρώσουμε το τραπέζι για εκδηλώσεις (γάμους, αρραβώνες, βαπτίσεις) μέχρι 120 άτομα.

ΚΑΦΕ & ΜΠΑΡ: Καθίστε αναπαυτικά σε ένα απο τα σαλόνια μας ή στα τραπέζια όπου είναι ιδανικός χώρος για να καταστρώσετε τις πρωινές σας εξορμήσεις ή να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική ημέρα απολαμβάνοντας τον καφέ σας, το ποτό σας τα γλυκά του κουταλιού ή ένα δυνατό τοπικό τσίπουρο για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Το τζάκι που καίει θα σας κρατάει συντροφιά και η θέα θα σας συναρπάσει.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Στην Τερψιχόρη μπορούμε να σας κάνουμε το τραπέζι, μόνο για μεγάλες παρέες και κατόπιν συννενοήσης. Στον ίδιο χώρο σερβίρεται το πρωινό σε μπουφέ.

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Ελληνικά και ξένα δορυφορικά κανάλια σας περιμένουν στον δέκτη σας.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INTERNET: Εαν επιθυμείτε να συνδεθείτε στο internet απο το δωμάτιό σας, το ξενοδοχείο διαθέτει Wi-Fi

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ: Δεν επιτρέπονται.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Όλες οι κύριες πιστωτικές κάρτες είναι αποδεκτές