Για τη διαμονή σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 22 δίκλινα, 4 τρίκλινα, 2 σουίτες Superior και 2 σουίτες Junior. Τα δωμάτια κατατάσσονται σε ομάδες.

  • Στο πορτοκαλί του Ήλιου: Με παραλλαγές χρωμάτων απο διάφορες αποχρώσεις του ήλιου
  • Στο πράσινο του Φθινοπώρου: Με την αρμονία των ζεστών αποχρώσεων της εποχής
  • Οι σουίτες Ερατώ και Θάλεια: Εδώ τον πρώτο λόγο έχουν το βαθύ κόκκινο χρώμα, το πορτοκαλί και οι ξύλινες οροφές με τα ανοιγόμενα παράθυρα πάνω απο τα κρεβάτια, για να ξαπλώνετε κάτω απο τον έναστρο ουρανό, διακοσμημένες με φωτεινές αναγεννησιακές παραστάσεις.
  • Οι Junior σουίτες Κλειώ και Ευτέρπη: Με κυρίαρχα στοιχεία τις ξύλινες οροφές, τα έντονα χρώματα, τα διακοσμητικά στοιχεία και την θαλπωρή.

Υπηρεσίες Διαμονής

Οι ομάδες αυτές των δωματίων διαθέτουν κρεβατοκάμαρα με διπλό ή δυο μονά κρεβάτια, δορυφορική τηλεόραση, internet Wi-Fi, τηλέφωνο, σεσουάρ, υπηρεσία δωματίου, ψυγείο, amenities.

Οι Superior σουίτες του ξενοδοχείου διαθέτουν χώρο σαλονιού, κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και δύο καναπέδες που γίνονται κρεβάτια (φιλοξενούν ολόκληρη οικογένεια), δορυφορική τηλεόραση, OTE tv, Nova, internet Wi-Fi, τηλέφωνο, σεσουάρ, mini-bar, amenities και υδρομασάζ.